Iga algus on raske
Loore märgib, et kohviku meeskond leiti vahetult enne koroonakriisi algust. Nii juhtus meeskonna ühine kokkusaamine olema päeval, mil Eestis kehtestati eriolukord.
«Olukord oli puhvi löödud, kellelgi polnud õrna aimugi, mis nüüd küll saama hakkab. Mõtlesime, et praegu ei ole midagi, vaatame, mis edasi saab,» nendib Loore.
Aprillikuus ei jäänud kohviku tegijatel muud üle kui uksed avada, kinnist kohta ei olnud enam rahaliselt mõttekas hoida. «Ja siis mina ja Anne, kes me oleme algusest peale loojad olnud, hakkasime algul kahekesti seda asja ajama. Mina olin algul leti taga, siis hakkasime kaasa müüma ja sellest hetkest alates läks lumepall veerema. Sellest ajast on kasvanud kogu see meeskond ja ka see valik, mida me pakume,» selgitab Loore.
Maitse on maitsestamise küsimus
Loore leiab, et niisama ei keeda ja ei prae. Maitse on tema silmis puhtalt maitsestamise küsimus. Kõik need maitseained, ürdid ja laugulised, mida oleme harjunud suvises grill-lihas nautima, toimivad Loore kinnitusel suurepäraselt ka taimsete toitude puhul.
«Eeldada, et keeduliha on maitsev, seda üldiselt ei tehta. See on tooraine, midagi, millest sa hakkad rooga looma. Täpselt samamoodi tuleks suhtuda ka taimetoitudesse. Taimedel on endal võrreldes lihaga väga palju maitsenüansse, mis erineva küpsetamise, erineva kuumutamise, erineva töötlemisega välja tulevad ja kui neid veel rikastada erinevate maitseainetega..»