Mees otsustas suhte lõpetada ja naine jäi suures südamevalus maha. Kõik tundus lõplik. Kuid tänaseks on seesama paar koos ja õnnelikum kui iial enne. Äsja palus mees imeilusa armastusluuletusega oma kallima kätt.

Just niisuguse tormilise muinasjutu elasid läbi Dalí Getter Karat ja Martin Raadik. See lugu annab ääretult palju lootust. Ja annab ka tarkust, kuidas suhtetormidest läbi tulla ning veel suurema armastuseni jõuda. Lõpp ei pruugi olla lõpp.

Kaotusvalu, mida kogeme siis, kui kallim otsustab suhte lõpetada, on üks valusamaid kogemusi, mida elu anda võib. Martin lõpetas suhte, sest tundis, et seda kõike on talle liiga palju. Kas hakkas ajutiselt kergem? «Jaa,» ütleb mees väga otsekoheselt, «sest see tundus nagu lahendus.» Talle tundus tol hetkel, et temal endal polnud mingit osa selles, et suhted keeruliseks muutusid. Dalí tunnistab ausalt: «Mina ei tundnud küll mingit kergendust, see oli mulle väga raske.» Ent isegi südamevalus otsustas naine, et ei sulge oma südant mehele, kes ta maha jättis. Kuid laseb ta vabaks...

Kommentaarid
Copy