Hotellikülaline kurtis haisva toa üle. Õudne tõde selgus siis, kui uksele koputas politsei

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Shutterstock

Hotellikülaline, keda tõsiselt häiris toas leviv hais, arvas esmalt, et tema jalad ja kingad on pika reisi ajal haisema läinud. Tõde oli aga hoopis hullem. 

Tiibetis sai turist hotellis verd tarretava kogemuse osaliseks. Algselt tugevas haisus oma jalgu süüdistanud mehe voodi alt leiti inimese laip. 

Mees märkas 21. aprillil oma Lhasa hotellituppa sisenedes tugevat lõhna. Pärast seda, kui ta kolis teise tuppa, leiti voodi alt, mille kohal ta oli kolm tundi maganud, surnukeha. Juba samal õhtul teatas politsei, et nad pidasid juhtumiga seoses kahtlusaluse kinni, teatas BBC.

Mees, keda meedias on nimetatud vaid perekonnanimega Zhang, rääkis Shangyou Newsile, et lahkus Lhasast järgmisel päeval. Guzang Shuhua Inn, kus härra Zhang peatus, on Vietnamis tuntud hotell, sest on sotsiaalmeedias populaarne tuntud kui ideaalne pildistamise koht.

Meest ajendas lugu avalikustama enim see, et hotell püüdis juhtunut kinni mätsida ja maha vaikida. Seetõttu võttiski ta ühendust meediaga ja andis kohalikule uudisportaalile intervjuu. Muuhulgas tunnistas ta, et sai ebameeldivast kogemusest siiani kestvad unehäired. 

Kommentaarid
Copy

Teised ajakirjad

Tagasi üles