Ümbritsev keskkond mõjutab meie heaolu ja tervislikku seisundit rohkem kui arvame. Kuidas valida oma koju ja kosmeetikakotti mürgivabad tooteid, aitab välja selgitada holistilise toitumise spetsialist Miriam Gubovicova.

Holistiline toitumisnõustaja ja Whomesome-nimelise brändi kaasasutaja Miriam Gubovicova on slles valdkonnas tegutsenud üle kümne aasta. Lisaks toitumisnõustamisele läheneb holistilise toitumise nõustaja inimese heaolu parandamisel tema elule tervikuna, võttes luubi alla nii inimese liikumisharjumused, aga ka teda ümbritseva keskkonna: tooted, mida kasutatakse (kosmeetika, nahahooldus, kodupuhastusvahendid), suhted, stressiallikad jpm.

Slovakkiast pärit Miriam on oma elu jooksul palju reisinud, kuid viimased viis aastat elanud Eestis, nõustades siin nii erakliente kui töötades ka ettevõtete heaks, viies läbi töötubasid. «Seisan selle eest, et võiksime elada võimalikult toksiinivabas keskkonnas. Toksiinid (mikroobse, taimse või loomse päritoluga mürk – toim.) ja meid ümbritsev keskkond mõjutavad eriti tugevalt naisi ja nende hormonaalset süsteemi,» selgitab ta.

Kommentaarid
Copy