HOTELLI JUHATAJA PALJASTAB Neid asju võib südamerahus hotellist kaasa võtta

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üks endine hotellijuht jagas oma teadmisi, selgitades, milliseid esemeid võib rahuliku südamega hotellitoast lahkudes kaasa võtta.

Endine hotelli juhataja Melly postitab TikTokki populaarseid videoid, milles ta paljastab hotellide saladusi ning jagab põnevaid nippe, kuidas majutusasutustes ööbimine enda jaoks mugavamaks muuta. Hiljuti rääkis naine ühes videos, et on kolm asja, mida hotellikülastajad arvavad, et neil ei ole lubatud koju kaasa võtta, kuid tegelikud võivad nad seda teha, kirjutab Honey

Ta jagas hiljuti postitatud videos, et ööbijatel on lubatud võtta toast kaasa šampooni, palsamit ja seepi. Veelgi kergema südamega võib need kaasa võtta siis, kui need on juba avatud, sest siis viskavad koristajad need nagunii ära.

Kuigi hügieenitarbeid võib koju kaasa võtta, ei tähenda see seda, et neid peaks vabalt kõikjalt kaasa napsama. Naine paneb inimestele südamele, et kui nad kõnnivad hotelli koridoris majapidamiskärust mööda, ei tohiks nad sealt ise seepi võtta, vaid seda tasuks koristajalt küsida. Tavaliselt annavad nad hea meelega külalistele lisaks nii seepi kui ka šampooni.

Melly lisas, et hotellis söömas käies ei pea ilmtingimata toitu restoranis sööma. Naine selgitas, et kui hotell pakub hommikusööki, võib toitu ka oma tuppa kaasa võtta. Tema sõnul ei pea külastajad toitu salaja tuppa viima, sest enamik hotelle ei pane pahaks, kui inimesed soovivad paar puuvilja või muffinit lisaks kaasa võtta. Naise väitel on ka täiesti normaalne jätta lahkudes oma toa võti ruumi, kui siis tasuks sellest hotelli personalile teada anda.

Videot kommenteerinud inimesed lisasid naise soovitustele ka enda nõuandeid. Üks kommenteerija jagas, et nad broneerivad ööbimise alati just sellises hotellis, mis pakub ka hommikusööki. Seejärel käivad nad hommikul hotelli allkorrusel söömas ning täidavad taldrikud hea ja paremaga, et need siis enda tuppa kaasa võtta ja lõunaks ära süüa.

Tundub, et igas hotellis sellised nipid siiski läbi ei lähe, sest üks inimene kirjutas, et ta püüdis ühel korral toitu enda tuppa viia, kuid hotelli personal märkas seda ning ei lubanud nii teha. Ka teine kommenteerija lisas, et kui ta proovis hommikusöögilt kaasa võtta kaks apelsini, käskis töötaja ühe neist tagasi panna. Melly aga vastas kommentaaridele, öeldes, et sellisel juhul on hotelli omanik väga ihne ning selline suhtumine on naeruväärne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Teised ajakirjad

Tagasi üles