«Lateksit seostatakse sageli erootika, BDSM-i ja pornoga,» tunnistab Izabela. Kuid see teda ei heiduta! Negatiivsusest hoolimata astus poolatar oma kiindumusega lateksi vastu avalikkuse ette. Armastus krigiseva, mittehingava ja kitsa riietuse vastu ei tohiks olla ju tabu.

31-aastane Izabela Szymańska teekond lateksilainetel sai alguse kümmekond aastat tagasi, kui seda tutvustas talle selleaegne poiss-sõber, kellega ta tänaseks abielus on. Algul ei mõistnud Izabela lateksmoe võlusid ning ei tundud selle vastu suurt huvi, kuid kõik muutus neli aastat tagasi, kui talle jäi silma Yves Saint Laurenti lateksikollektsioon, mis tekitas temas huvi lateksmoega siiski lähemalt tutvust teha.

«Mäletan esimest lateksrõivast, mille ostsin. Need olid andeka moelooja Paweł Tumiłowiczi eritellimusel valmistatud latekspüksid,» meenutab Izabela. «Kuna olen suur ülikondade fänn, tuli mul idee segada lateksit klassikaliste stiilidega ja see lihtsalt klikkis ja alles siis armusin lateksisse ja selle sujuvasse segusse klassikalise moega.»

Kommentaarid (1)
Copy