Feng shui ekspert Marie Diamond ütleb, et vaid väikeste kodus tehtud muudatuste abil saab igaüks parandada oma tervist, suhteid ja rahalist seisu. Marie, kes käis tänavu esimest korda Eestis, on seda mitu korda kogenud ja on 30 aasta jooksul oma teadmisi teiste, sealhulgas paljude Hollywoodi staaridega, jaganud.

Sel suvel Kultuurikatlas Mindvalley suveülikoolis esinenud Marie Diamond on üks Euroopa nõutumaid feng shui eksperte, kes on sel alal tegutsenud 30 aastat ja on töötanud paljude Hollywoodi staaridega. Steven Spielbergi perekond, Ronnie Wood ja Mick Jagger Rolling Stonesist, Jason Bateman, Paula Abdul ja Jodie Foster on vaid mõned nimed, keda ta saab nimetada.

Marie usub, et meie keskkond mõjutab meid rohkem, kui arvame, ning vaid väikeste muudatustega enda kodus on võimalik oma elu parandada ja unistusi kiiremini täita. Ta on seda kõike ka ise kogenud. Samuti sai ta ainsa eurooplase ja feng shui eksperdina võimaluse osaleda 2006. aastal välja tulnud dokumentaalfilmis «Saladus», mida on näinud miljonid inimesed üle maailma. Praegu nõustab Marie feng shui alal nii ettevõtteid kui ka erakliente. Ta on välja töötanud oma isikliku metodoloogia ja avaldanud raamatuid.

Kommentaarid (1)
Copy