Salanipp, mis muudab iga naise uskumatult seksikaks

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Sheila Kelley
Sheila Kelley Foto: Erakogu

«Et oma erootilise pooleni jõuda, tuleb naisel endaga põhjalikult tööd teha ja häbitundest vabaneda,» ütleb rahvusvaheliselt tuntud naiseliku liikumise koolitaja ja postitantsu õpetaja Sheila Kelley. Postitants tema sõnul siiski ainult vahend – tõeline seksikus saab alguse sellest, mis toimub naise mõttemaailmas.

Lisaks filmides ja seriaalides näitlemisele on Sheila Kelley täna tuntud ka kui postitantsuõpetuse looja ja naiseliku liikumise koolitaja. Tema loodud naiseliku liikumise praktikaid, mille ta on kirja pannud 2003. aastal ilmunud raamatusse «The S Factor: Strip Workouts for Every Woman» ning jaganud ka Oprah’ jutusaates, järgivad tänaseks tuhanded naised, kes soovivad oma naiseliku poolega sügavamat sidet luua. Siiski on postitants Kelley sõnul ainult vahend oma seksikuse väljendamiseks – tegelik töö tuleb ära teha iseendaga. Erootiline liikumine väljendub Kelley sõnul iga naise kehas erinevalt ning seega saab igaüks selleni jõuda vaid iseennast tundma õppides.

Tänavu suvel jagas Kelley oma õpetusi ka Tallinnas, astudes üles Kultuurikatlas toimunud Mindvalley suveülikoolis, mille käigus tõi lavale mitu julget naist, kes sensuaalse tantsukavaga publiku kuumaks kütsid. Naise portaalil avanes pärast seda võimalus Kelley’ga kohtuda ja välja uurida, kuidas jõuda endas seksika enesekindluseni.

Kommentaarid
Copy

Teised ajakirjad

Tagasi üles