Komeedina Eesti muusikataeva tippu lennanud Alika Milova pärjati äsja Eesti muusikaauhindade galal aasta debüütalbumi auhinnaga, «Bridges» sai aasta laulu tiitli. Lisaks veel Unibeti rahva lemmik ja magusa rosinana aasta albumi auhind. Sel puhul taasavaldame temast loo, kus ta rääkis muu hulgas oma lapsepõlve unistustest seoses muusikaga. Lugu ilmus esmakordselt 14. detsembril 2023. 

Vastuvõtt Alika Milova maakoju, mis asub Narva läheduses, oli pehmelt öeldes luksuslik. Meile pakuti teed ja torti ning taskuhäälingu «Rannaväljaanne» salvestuseks sai valmis sätitud üks kõige hubasemaid võtteplatse. Alika on nõustunud rääkima esimest korda taskuhäälingu vormis põhjalikumalt oma elust artisti ja 21-aastase noore neiuna.

Saame tiimiga tuuri Alika maakodus, kus näeme muu hulgas ka tema kurikuulsat «Eesti otsib superstaari» saate kollast kaarti, millel seisab tema number 8382. «Ma mäletan, et mu vanemad arvutasid, et kui esimesed kaks ja teised kaks numbrit kokku liita ja need omavahel seejärel lahutada, siis tuleb kokku üks, mis pidi tähistama minu esimest kohta ja võitu seal saates.» Alika oli «Eesti otsib superstaari» kaheksanda hooaja võitja. Peale seda järgnes esimene koht Eesti Laulul ning seejärel juba minek Eurovisioonile.

Kommentaarid
Copy