![Pilt on illustreeriv.](http://f9.pmo.ee/uw0MCl3a4IwgaQ1uVNJEAoH5Fww=/2076x1300/filters:focal(342x20:614x406):format(webp)/nginx/o/2024/01/04/15814157t1h392e.jpg)
Rootsi telekokk avaldab köögiriista, mille kasutamine rikub väärtusliku toiduaine.
Rootsi telekokk avaldab köögiriista, mille kasutamine rikub väärtusliku toiduaine.
«Kui pressid küüslaugu läbi küüslaugupressi aukude, tekivad väävliühendid, mis maitsevad kibedalt. Väävel ei lõhna väga hästi ja maitse ei ole ka just kõige parem. Kui soovite intensiivset küüslaugu maitset, siis tuleks küüslauk hoopis riiviga riivida,» soovitab Rootsi telekokk Erik Videgård, kelle arvates on küüslaugupress täiesti ebavajalik vahend meie köökides.