Meisi Volt on tuntud stiilitar ja seltskonnatäht, kel on alati soeng sätitud ja kontsad all. Kes usuks, et selline glamuuritar tohutu kirega vana maja remondib? Ja veel niisugust, mis oli alguses nii hullus seisus, et pane või tuli otsa? Aga just seda ta teeb.

Vanaema unistus, et lapselaps tema majas pulmi peab, pole täna veel täide läinud, aga majaomanik teatab kelmikalt: «Siin majas on väga õnnelikud ajad!»

Kui vanaema Liidia oma maja Meisile jättis, sai värske omanik korraliku ehmatuse. «Ma ei kujutanud ettegi, mis olukorras see maja oli,» meenutab naine. «Maja aed nägi välja nagu prügiväli. See oli täiesti kohutav! Kõik haises ja lagunes. Osa põrandaid oli täielikult hävinenud. Nii hull seis, et oleks tahtnud tule otsa panna!» Stiilsete ruumide, luksuse ja glamuuriga harjunud kaunitar sai korraliku šoki, et üks maja võib ka selline välja näha.

Loe ka: Eesti kauneim naine Inga Kaare: ta ei suutnud uskuda, et ma 600 eurot kostüümi peale kulutasin

Aed nägi kohutav välja! See oli täiesti täis ehitatud viltu vajunud vanu kuure. Igasugu põnevaid leide tuli päevavalgele. «Tundus, et üks kuur oli mingi meesterahva peitu pugemise ja omaetteolemise putka. Selline salakoht. Seal oli väike tool, vanad Maaja ajakirjad kuhjas...»

Kommentaarid
Copy