Kristel Aaslaid.
Kristel Aaslaid. Foto: Erlend Štaub / EMA

1. veebruaril kogunes Eesti muusikaauhindade jagamisele kohalik muusikute koorekiht. Ehkki fookuses olid mõistagi auhinnad ja esinemised, olid külalised end tähtsaks õhtuks kenasti lille löönud. Allpool on esile tõstetud gala silmapaistvaimad riietujad.

KEVADPRINTSESS: Viimasel ajal on juba natuke kevadehõngu õhus ja paistab, et ka Kristel Aaslaiu nina on selle kinni püüdnud. Ta säras nagu liblikas Liisi Eesmaa õhulises loomingus, Sigrid Kuuse kõrvarõngastes ja Goldtime'i käeehetes.
KEVADPRINTSESS: Viimasel ajal on juba natuke kevadehõngu õhus ja paistab, et ka Kristel Aaslaiu nina on selle kinni püüdnud. Ta säras nagu liblikas Liisi Eesmaa õhulises loomingus, Sigrid Kuuse kõrvarõngastes ja Goldtime'i käeehetes. Foto: Erlend Štaub / EMA
VÕIDUKAS TULESÄDE: Alika oli nomineeritud viies kategoorias ja nii rõõmsalt ta need auhinnad kõik ükshaaval ka ära tõi. Sügavlilla pikk diivakleit on Ketlin Bachmanni looming, kõrvarõngad pärinevad Sigrid Kuuselt.
VÕIDUKAS TULESÄDE: Alika oli nomineeritud viies kategoorias ja nii rõõmsalt ta need auhinnad kõik ükshaaval ka ära tõi. Sügavlilla pikk diivakleit on Ketlin Bachmanni looming, kõrvarõngad pärinevad Sigrid Kuuselt. Foto: Erlend Štaub / TFW
Kommentaarid
Copy