![Orangerie kohviku peakokk Nikol Otsepp ühe oma supilemmiku, uhhaaga.](http://f11.pmo.ee/J_Swa5aQoMP7ezE0wu4lytmvThk=/2076x1300/filters:focal(694x53:1281x992):format(webp)/nginx/o/2024/02/02/15865378t1hb798.jpg)
Kuum supp on külma ja rõske ilma vastu tõhus rohi. Kõrvitsast saab keeta soojendava vürtsiga supi, seentest koos koore ja võiga rammusa, kalast ja köögiviljast aga klaari leemega kergema supi, pakub Orangerie kohviku peakokk Nikol Otsepp.
Kuum supp on külma ja rõske ilma vastu tõhus rohi. Kõrvitsast saab keeta soojendava vürtsiga supi, seentest koos koore ja võiga rammusa, kalast ja köögiviljast aga klaari leemega kergema supi, pakub Orangerie kohviku peakokk Nikol Otsepp.
Supipott läheb Orangerie kohviku peakokal Nikol Otsepal talvel tulele õige tihti. Küll kohvikus, küll koduköögis. «Mulle meeldib suppi süüa,» kinnitab ta. Olgu supp püreestatud või selge leemega, mõlemat hindab ta ühtviisi maitsvaks.