Suveni kulgeval Mulgimaa maitsete aastal ja pealegi veel Eesti sünnipäeva tuules võib köögis üles võtta suure Mulgi korpide küpsetamise. Neid võib vana kombe järgi täita mannapudru ja kohupiimaga, aga ka riisipudingu ja kuivatatud aprikoosidega.
Tellijale
NÄDALA RETSEPTID ⟩ Mulki tunned korbist. Täidiseks hoopis mannapuder
Tõsi, korbist ei pruugi mulki alati ära tunda. Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse kantud Mulgi korpe ei küpsetata enam ammu vaid Mulgimaa taluköökides ega pakuta vaid selle pealinna Abja-Paluoja Popsi Köögi pagariäris. Seda osalt juba 19. sajandist, kui algas suur talude päriseksostmine, elu pillutas Mulgi juurtega rahvast üle Eesti ja ühes inimestega levis mujale ka sealne toidukultuur. Mulgi pudru, segakama ja karaski kõrval hiilis kõikjale Mulgi korp, eri täidistega lame kukkel.