Kas sinul on ideed otsas, mille huvitavaga pere ja sõpru vabariigi aastapäeval üllatada? Kiluvõileivad, täidetud munad ja kartulisalat on klassika ja alati rahva lemmikud, kuid nendega ohhoo-reaktsiooni ei tekita. Lipuvärvides magustoiduga oleks aga hoopis teine lugu ja just sellise roa retsepti jagame.

Eestimaiste toiduainete nimekirjas troonib kama uhkelt esirinnas ning see troonib uhkelt ka siin sinimustvalges magustoidus. Muide, kui soovid, et sinine eriliselt säraks, siis pane magustoit kokku lipuvärvide järjekorras: alusta šokolaadikihist, kata see kamavahuga ning viimasena lisa tarretisekiht. Nii saad eredama tulemuse!

Meie lipuvärvi sinist tooni ei ole looduses toiduainetena just palju, kuid sinise Curacao siirupi apelsinimaitse sobib suurepäraselt kokku siin kasutusel oleva šokolaadiga ning annab lisaks sobivale värvile koduselt tuttavale kamavahule juurde pidulikkust ja sära.

Kommentaarid
Copy