Tänavu oli näha, et presidendiballi külalistel on juba kevad peas ja südames. Klassikaliste kleitide kõrvalt sai näha erksaid värve, lillemustreid ja silmatorkavaid ehtemotiive. Allpool on välja toodud Eesti Vabariigi aastapäeva peo kõige stiilsemad inimesed.

MERINEITSI: Heidi Jõks säras Liisi Eesmaa voogavas pastelses litterkleidis. Glamuurne hipiaristokraatia saadik superlaiade varrukate ja põnevate kroogetega kleidi rinnaosas. Sigrid Kuuse küütlevad roosa kullaga kõrvarõngad panevad jõulise punkti ning sekundeerivad kuldsele vööle ja Heidi julgele iseloomule.
MERINEITSI: Heidi Jõks säras Liisi Eesmaa voogavas pastelses litterkleidis. Glamuurne hipiaristokraatia saadik superlaiade varrukate ja põnevate kroogetega kleidi rinnaosas. Sigrid Kuuse küütlevad roosa kullaga kõrvarõngad panevad jõulise punkti ning sekundeerivad kuldsele vööle ja Heidi julgele iseloomule. Foto: Eero Vabamägi
SILMAPAISTEV: Disainer Johanna Ulfsak ja skulptor Edith Karlson mõjusid koos väga stiilselt – Johanna klassikalises mustas valge triibuga sirge lõikega pükskostüümis ning Edith mängulises roosas komplektis.
SILMAPAISTEV: Disainer Johanna Ulfsak ja skulptor Edith Karlson mõjusid koos väga stiilselt – Johanna klassikalises mustas valge triibuga sirge lõikega pükskostüümis ning Edith mängulises roosas komplektis. Foto: Mihkel Maripuu
Kommentaarid (4)
Copy