PESUNÖÖR KOTTI Reisijad jagavad kõige veidramaid esemeid, mida nad on reisile kaasa pakkinud

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Ükskõik, kas ees ootab puhkus palmide all või pikem matk karmis looduses, reisijate kotid on alati pungil täis erinevaid esemeid, mis peaksid seikluse mugavamaks muutma. Kuigi paljud inimesed soovivad pikale reisile minnes olla kindlad, et kohvrid ja kotid oleks täidetud kõige vajalikuga, haaratakse kaasa ka palju muudki, mis pealtnäha kuidagi kasuks ei tule. Kogenud seiklejad on aga jaganud põnevaid esemeid, mida nad reisile alati kaasa pakivad ning selgitavad, kuidas üsna veidrad asjad neile reisidel abiks on.

«Minu vanavanemad käisid ligikaudu kümme aastat tagasi üsna tihti erinevates Euroopa riikides reisidel. Kuigi kõikides tänapäevastes hotellides on olemas veekeedukannud ja vahel isegi kohvimasinad, pidid nad alati igaks juhuks kohvrisse keeduspiraali kaasa pakkima,» jagas eestlanna Marta.

Mitmed reisijad on aga tunnistanud, et nad pelgavad hotellitubades magada kohaliku voodipesu vahel ning võtavad reisile enda linad ja ka padjad kaasa. «Olen üsna rahutu magaja ja isegi kodus on mõnikord raske uinuda. Seetõttu võtan pikematele puhkustele sõites alati enda padja kaasa, sest siis on vähemalt väike võimalus, et saan natukenegi und nautida,» paljastas kogenud reisisell Karl.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Teised ajakirjad

Tagasi üles