10. märtsil Los Angelesi linnas aset leidval 96. Oscarite jagamisel pärjatakse eelmise aasta parimaid filme. Kohale saabub sadu ja sadu staare ning kaamera taha jäävaid spetsialiste, kellest mõni lahkub kuldse mehefiguuriga ning teised jäävad tühjade kätega. Kuid kõik külalised on peale auhinnatseremooniat oodatud ametlikule järelpeole, et kolleegidega aega veeta ja keha kinnitada.

Hollywoodi suurim pidupäev lõppeb pärast auhindade jagamist ametliku balliga. Governorsi ballile oodatakse ligikaudu 1500 inimest, kellest üks kuulsam kui teine. Toitlustuse eest vastutab juba kolmekümnendat korda Austria päritolu tippkokk Wolfgang Puck. Suurejooneline järelpidu ja õhtusöök toimuvad The Ray Dolby Ballroomi nimelises saalis.

Õhtusöögi pimestavalt kirju ja mitmekesine menüü on koostatud hoolikalt, et vastata meelelahutustööstuse koorekihi tundlikele maitsemeeltele. Siit leiab igaüks midagi meelepärast, olgu ta lihasööja, vegan, midagi nende kahe vahepealset, gluteenitalumatusega või usuliste piirangutega.

Kommentaarid
Copy