Maailma kõige ihaldatumad filmiauhinnad on jagatud. Oscarite gala tõi punasele vaibale trobikonna staare, kellest üks oli pimestavam kui teine. Nägime hulgaliselt stiilseid, dramaatilisi ja ka üllatavaid moehetki. Kes olid need, kellele võiks anda moemaailma Oscarid?

Laulja ja näitleja Zendaya on üks neist naistest, kes oma rõivastusega alati kahinaid tekitab. Hiljutisel «Düün 2» esilinastusel tõmbas ta endale kõigi pilgud futuristliku robotkostüümiga, mis pea kõik intiimsed kohad paljaks jättis. Oscarite galal valis ta aga teise tee ja püüdis tähelepanu palmipuudega vana-hollywoodilikus pikas Giorgio Armani Privé kleidis, mida ta sobitas Bulgari luksuslike ehetega.
Laulja ja näitleja Zendaya on üks neist naistest, kes oma rõivastusega alati kahinaid tekitab. Hiljutisel «Düün 2» esilinastusel tõmbas ta endale kõigi pilgud futuristliku robotkostüümiga, mis pea kõik intiimsed kohad paljaks jättis. Oscarite galal valis ta aga teise tee ja püüdis tähelepanu palmipuudega vana-hollywoodilikus pikas Giorgio Armani Privé kleidis, mida ta sobitas Bulgari luksuslike ehetega. Foto: Jennifer Bloc / Future Image / Cover Images / Scanpix
Näitleja Jennifer Lawrence kandis 1950ndaid meenutavat mummulist Diori couture-kleiti. Muide, selle kleidi valmistamine võttis aega 1500 tundi. 
Näitleja Jennifer Lawrence kandis 1950ndaid meenutavat mummulist Diori couture-kleiti. Muide, selle kleidi valmistamine võttis aega 1500 tundi. Foto: Valerie Goodloe / MPI99 / Capital Pictures / Scanpix
Kommentaarid
Copy