NÄDALA RETSEPT Eesti peet sõidab Bocuse d’Orile

Britt Rosen
Copy
Võistlusroast inspireeritud peediduo, mida pakuti kokanduskonkursi auks korraldatud galaõhtusöögil. FOTO: Johannes Arro
Võistlusroast inspireeritud peediduo, mida pakuti kokanduskonkursi auks korraldatud galaõhtusöögil. FOTO: Johannes Arro Foto: Johannes Arro

Tänavu üleilmsel kokanduskońkursil Bocuse d`Oril Eestit esindav kokk Ivan Derizemlja avaldab, kuidas teha prestiižika võistluse stiilis peedirooga koduköögis.

Hoiame kõvasti pöialt: 20. märtsil astub üleilmse prestiižika kokandusvõistluse Bocuse d’Ori Euroopa voorus võistlustulle Ivan Derizemlja, võisteldes edasipääsu eest finaalis Prantsusmaal. Tema kõrval esindavad Norras Trondheimis Eestit abikokk Aljona Koch ja meeskonna treener Emmanuel Wille. «Minu tugevus on minu hea meeskond,» sõnab Derizemlja ning kiidab oma teisi tugijõude, kokka Cätlyn Priksi ja suurvõistluse maaletoojat Dimitri Demjanovit. Tänavu osalevad Euroopa poolfinaalis 20 riigi andekad meisterkokad, žüriis esindab Eestit Herkki Ruubel Pärnu kutsehariduskeskusest.

Kommentaarid
Copy

Teised ajakirjad

Tagasi üles