NÄDALA RETSEPTID Mida lahedat teha argiõhtuks kanast? Pille Petersoo avaldab oma lemmikud

Britt Rosen
Copy
Meeldivad ka lastele: kanakoivad tšatni-jogurtimarinaadis. FOTO: Juta Kübarsepp
Meeldivad ka lastele: kanakoivad tšatni-jogurtimarinaadis. FOTO: Juta Kübarsepp Foto: Juta Kübarsepp

Oma kevadises kerguses ja vähenõudlikkuses taldrikukaaslaste suhtes sobib kanaliha argitoiduks kõige erinevamal moel. Nami-Nami toiduportaali eestvedaja Pille Petersoo jagab oma argiõhtute kanalemmikuid.

Nami-Nami toiduportaali juht Pille Petersoo ütleb, et kui sügisel-talvel on tal laual pigem sea- või veiseliha, siis kevade tulles kuulub sümpaatia just kanale. Viimane on ka kergemini seeditav ja lihtne valmistada, liiati liigub juba meilgi rohkem kodumaist mahekana, mida ta soovitab võimalusel eelistada. Juuresolevad kanaroad kuuluvad Petersoo nende lemmikute sekka, mida jõuab vabalt väikese eelneva ettevalmistusega ka argipäeva õhtuteks valmistada.

Kommentaarid
Copy

Teised ajakirjad

Tagasi üles