Pealuud, tagurpidi ristid, musta värvi seinad – disainer Laura Künnapi (37) koju astudes on tunne, justkui oleksin sattunud krahv Dracula isiklikku Nõmme pelgupaika. Laura kodu on tema töö ja olemusega täielikult põimunud. «Äge on see, et saan teha ka suuri ja tuntud asju!» rõõmustab ta. Näiteks sai Laura osaleda maailmakuulsa sarja «Wednesday» kollektsiooni loomises, millele andis oma heakskiidu ka legendaarne Tim Burton. Tema kodust leiab tööga seotud sisustuselemente ja nipsasjakesi iga nurga pealt: kodu ilu peitub paljuski just detailides.

Magamistoa seinad värvis Laura esimese asjana mustaks. «Ma ei kuula teisi üldse. Mu vanaema oli ka väga rahul. Ütles vaid: «Magamistuba on nagu pime vampiiri hauakamber.» Aga see oli minu jaoks parim võimalik kompliment!» Disainerist naine leiab, et kodus võikski olla sama mõnus nagu hauas. 

Loe kõhedust tekitavast ning väga erilisest kodust, millesarnast teist ei leidu! Lisatud suur galerii piltidest enne ja nüüd – Laura süsimust kodu täna ja enne totaalset muutumist.

Kommentaarid
Copy