:format(webp)/nginx/o/2024/04/04/15981572t1hdb9b.jpg)
Kokanduskogemusega inimesed teavad, kuivõrd lihtne on toores kana tuksi keerata. Pretensioonikas tooraine on tippkokkade silmis sedavõrd vastumeelne, et iga teine keeldub selle tellimisest. Miks küll nii?
Kokanduskogemusega inimesed teavad, kuivõrd lihtne on toores kana tuksi keerata. Pretensioonikas tooraine on tippkokkade silmis sedavõrd vastumeelne, et iga teine keeldub selle tellimisest. Miks küll nii?
Tegu ei ole sugugi uue nähtusega. 1999. aastal The New Yorkerile kirjutatud artiklis väljendab varalahkunud tippkokk Anthony Bourdain oma vastumeelsust kanaroogade vastu. Artiklis heidab kokk valgust kogu restoranitööstusele, tuues seejuures esile kokkade hoolimatuse ning kana käitlemisega seotud ohud.