Järgmisel nädalal peetakse toidufilmide festivali, mille üks korraldajaist Taivi Koitla avab ukse oma kööki. Sinnagi jõuab vahel inspiratsiooni toidufilmikangelastelt.
Pole ime, et Taivi Koitlast sai Helen Saluveeri kõrval üks toidust kõnelevate dokumentaalfilmide festivali «kokkadest». Ta on suur gurmaan ja kulinaar, ütlevad sõbrad. Isegi nii suur, et julgeb järele teha aastaid maailma parima restorani tiitlit kandnud Kopenhaageni kultusrestorani Noma peakoka René Redzepi roogi. Köögiseiklused ja katsetamised eri retseptidega on olnud tähtsal kohal väikesest peale, kinnitab Koitla ise.
Eri maitsekooslustega lustimine ja säravate maitseelamuste otsingud on viinud teda nii tipprestoranidesse kui ka kõige ehedamatesse ja lihtsamatesse söögikohtadesse üle maailma, samuti ärgitanud sõprade ja enda koduköögis katsetama.