Belle Gunness oli tõenäoliselt üks Ameerika ajaloo kõige jõhkram sarimõrvar, kes tappis nii oma mehed kui ka kõik oma lapsed. Usutakse suisa, et aastatel 1884 kuni 1908 lahkus siit ilmast Belle'i osalusel üle 40 inimese. Samal ajal elas naine aga surnute raha eest unistuste elu.

Belle, sünninimega Brynhild Paulsdatter Storsethina, nägi ilmavalgust 11. novembril 1859 ühes Norra linnakeses, mille nimeks on Selbu. Ta isa oli kiviraidur ja ema koduperenaine. Belle oli oma pere kaheksa lapse seas noorim tütar, kuid ta kasvas väga tugevaks naiseks, kes oli 175 sentimeetrit pikk ja kaalus rohkem kui 90 kilo.

Väidetavalt jäi Belle 17-aastaselt rasedaks, kuid lapseootus sai väga kurva lõpu. Ühel õhtul langes noor naine jõhkra rünnaku ohvriks, mille käigus sai ta tugeva löögi kõhtu – see põhjustas omakorda raseduse katkemise. Tema ründaja oli pärit jõukast perest ning Norra võimud ei esitatud talle rünnaku eest kunagi süüdistust. Pärast seda sündmust muutus Belle'i isiksus drastiliselt, ründaja suri aga vaid veidi aega hiljem kõhuvähki.

Kommentaarid
Copy