![Artikli foto](http://f8.pmo.ee/AIp7Pr3lb67jb9rgt7_iXu_Qyxc=/2076x1300/filters:focal(480x72:772x497):format(webp)/nginx/o/2024/04/15/16004908t1ha6a7.jpg)
Kuigi mõned looduslikud magusained ei mõjuta veresuhkrut nii palju kui tavaline valge suhkur, jääb suhkur ikkagi suhkruks.
Kuigi mõned looduslikud magusained ei mõjuta veresuhkrut nii palju kui tavaline valge suhkur, jääb suhkur ikkagi suhkruks.
Ameerika ja sinisel agaavil on söödavad õied, lehed, varred ja mahl. Sageli süüakse agaavi marineeritult. Mahla hakatakse koguma, kui taim on seitse kuni kümme aastat vana. Agaavi lehemahl sisaldab kuni 15 protsenti suhkrut. Meie suuremates kauplustes on müüa ka agaavisiirupit.