Mitmekäiguline magusaõhtusöök, lihtne brasseriisalatikuhil või mahlane pardirind – Prantsuse köögis hõllanduvatest maitsetest puudust pole. Sealsele kokandusele pühendatud festival kutsub restorani sööma ja kodus prantsuspärast kokkama. Vive la France!
Tellijale
NÄDALA RETSEPTID ⟩ Prantsuse köögi päevad vallutavad Eesti! Üllata lähedasi hõrgu brasseriisalati, pardirinna ja šokolaadikoogiga
Ühele maalähedane talupojaköök rupskite, lahtiste pirukate quiche’ide või sibulasupiga, teisele restoranide kastmeklassika või peen kondiitrikunst ekleeride ja makroonidega, kolmandale sajad juustud ja veinitipud Bordeaux’st, Burgundiast või Champagne’ist – kulinaaridel on lõputult ainest, mille üle Prantsuse köögist ja veinist rääkides arutleda, isegi vaielda. Ning muidugi, kõike ka kodustes oludes võimaluste piires järele proovida.