«Ma päriselt soovisin leida toredat kaaslast ja armastust, kellega koos veeta neid pikki pimedaid talveõhtuid, kellega nautida kevade tärkamist ja kellega suvel mererannas mõnuleda. Seda päris õiget ma kahjuks ei leidnud,» tunnistab Läänemaal Kõera külas asuva talu peremees Atko-Paap Kärvet, kes on paljudele teleekraanilt juba üsna tuttavaks saanud. Küll aga pole ta suhete rindel lootust kaotanud, vastupidi! Naised (eriti abielunaised!) teevad vallalise mehe elu pärast saadet ikka päris põnevaks!

Matsalu rahvuspargi idüllis elav Atko-Paap Kärvet on üks neist, kes osales möödunud suvel Kanal 2 tõsielusarjas «Sellest saab meie suvi». Mees, kes jagas imeilusat oma kätega renoveeritud elamist vaid kassi ja koeraga, oli täis lootust, et just nii leiab ta endale oma elu armastuse. Sarja lõpus tundus, et nii ka läks.

«Ma päriselt soovisin leida toredat kaaslast ja armastust, kellega koos veeta neid pikki pimedaid talveõhtuid, kellega nautida kevade tärkamist ja kellega suvel mererannas mõnuleda. Seda päris õiget ma kahjuks ei leidnud. Küll võin öelda, et sain eemale oma igapäevasest rutiinist ja julguse ning jõu armastust edasi otsida,» räägib mees.

Kommentaarid (2)
Copy