:format(webp)/nginx/o/2024/05/03/16044780t1h212e.jpg)
Isu esimese kohaliku kevaderohelise järele on suur. Lüllemäel Kolme Sõsara restorani pidav õdede trio avab ukse oma kööki ja jagab peakoka Kerti Visseli ideid, kuhu poetada vitamiiniks-maitseks karulauku, rabarberit, nõgest, jänesekapsast.
Isu esimese kohaliku kevaderohelise järele on suur. Lüllemäel Kolme Sõsara restorani pidav õdede trio avab ukse oma kööki ja jagab peakoka Kerti Visseli ideid, kuhu poetada vitamiiniks-maitseks karulauku, rabarberit, nõgest, jänesekapsast.
Praegu on paras aeg pidada puhkuseplaane. Ka toiduhuvilised võiksid seejuures järgida vanasõna, et enne kui lähed Pariisi, käi ära Nuustakul. Sõna-sõnalt võttes on Otepäält, endise nimega Nuustakult, kiviga visata Lüllemäele, kus asub rahvusvaheliste restoranijuhtide White Guide’i kõrgtaseme (2021, 2022, 2023) ja Falstaffi (2024) tipptasemega tunnustatud restoran Kolm Sõsarat.