Isu esimese kohaliku kevaderohelise järele on suur. Lüllemäel Kolme Sõsara restorani pidav õdede trio avab ukse oma kööki ja jagab peakoka Kerti Visseli ideid, kuhu poetada vitamiiniks-maitseks karulauku, rabarberit, nõgest, jänesekapsast.
Tellijale
NÄDALA RETSEPTID ⟩ Kuhu poetada esimest kevaderohelist? Hõrgutised Kolme Sõsara restorani köögist
Praegu on paras aeg pidada puhkuseplaane. Ka toiduhuvilised võiksid seejuures järgida vanasõna, et enne kui lähed Pariisi, käi ära Nuustakul. Sõna-sõnalt võttes on Otepäält, endise nimega Nuustakult, kiviga visata Lüllemäele, kus asub rahvusvaheliste restoranijuhtide White Guide’i kõrgtaseme (2021, 2022, 2023) ja Falstaffi (2024) tipptasemega tunnustatud restoran Kolm Sõsarat.