Katri Telleri avalik mina on sama kirev nagu Triibuline kevadises maskisaates. Tema arvamust võetakse kuulda nii investeerides kui suhteid luues. Tele, raadio, podcast'id ja lavad – pole kohta, kuhu Katri poleks jõudnud.

Ometi tuli seesama naine vaid kaks aastat tagasi tõsisest ärimaailmast ja sai otse kapist üleöö kuulsaks. Kuidas see kõik juhtus, mis oli selle pöörase sõidu hind ja milline õrn hing peitub särava avaliku kuvandi varjus?

Noor miljonär on tiitel, mida on sinu nime ette enim poogitud. Mis tundeid see tekitab?

Investeerimine ja raha on tänapäeva elu loomulik osa, kuid see kindlasti ei ole minu identiteet! Ma rääkisin oma podcast'i alustades paljudel teemadel, mis elu paremaks muudavad. 

Mind häirib, et sõna edukas kasutatakse inimeste kohta, kellel pole muud peale raha. Aga tegelikult väga paljud neist ei ole üldse elus edukad. Neil ei pruugi olla korras suhteid, sidet endaga, tervist ega tasakaalu. Sellised inimesed ei peaks olema meile eeskujuks.

Mis on elupiruka tähtsaim sektor sinu jaoks?

Vaimne tervis. Kindlasti! Kui sul pole vaimset tervist, siis pole sul ka füüsilist tervist. Pole suhteid ega karjäärivõimalusi, keskkond on korrast ära. Kõik hakkab peast pihta!

Keerulised olukorrad – räägi neist lähemalt.

Sain aru, et mul on mingid teatud mustrid. Koolis jäin ma istuma, elus on samamoodi – sa saad seda sama kursust nii kaua, kui sa lõpuks ära õpid. Me kipume võtma teisi inimesi enda järgi – eeldame, et teised on meiega sarnased. Mina olen terve elu uskunud, et inimesed on ilusad ja head. Aga päris kõik ju ei ole...

Kommentaarid (18)
Copy