Copy

Vaba Prantsuse Riviera kõrkusest ja pöörastest hindadest ning Hispaania ja Itaalia umbkeelsusest, on Kreeka on tõeline vahemereline paradiis, kus kohtuvad Euroopa ja Lähis-Ida köök. Samuti on kreeklased maailma kõige külalislahkemate rahvaste hulgas ja nad tõesti suudavad jätta mulje, et olete väga oodatud – mis sest, et nad suve jooksul on juba miljonile inimesele täpselt sama mulje jätnud.

Sel suvel on Tallinn Kreekaga ühendatud paremini kui ühegi teise sihtkohaga Euroopas: Airbalticu ja Aegean Airlinesi otselennud viivad vastavalt Rhodosele, Kreetale ja Ateenasse, ent puhkusereiside korraldajad lisavad sellele veel saari, kuhu Tallinnast Kreeka võlusid nautima sõita saab: Evia, Korfu ning pakettreiside sihtkohad on ka Kreeta ja Rhodos. Ja kui veel mõelda võluvatele väikestele saartele, kuhu Ateena Pireause sadamast vähem kui tunniga jõuab, on selge, et sellest saab Kreeka suvi.

Äsja Balti turule tulnud Poola suurim reisikorraldaja ITAKA on viinud turiste Kreeka sihtkohtadesse juba mitmeid aastaid, Tallinnast alustavad nad augustis reisidega Evia saarele, Riiast saab juba alates 19.maist Thassosele.