«Hobune on mind mõnel väga raskel hetkel ärimaailmast päästnud. Kui ratsutan, keskendun sada protsenti temale,» ütleb Eesti edukamaid naisettevõtjaid Kristel Kruustük.

Eesti sporthobune Rockefeller ehk Rocky on juba kaheksa aastat tema lemmikloom, aga mitte ainult – Rocky on ka kolmekordne Eesti meister harrastajate klassi koolisõidus.

Päris oma hobusest unistas Kristel juba lapsena. «Mulle meeldisid hobuste mänguasjad ja kui maal vanaema ja vanaisa juures suved veetsin, siis vanaisa rääkis, kuidas tema isal olid hobused ja kuidas ta nendega põllumaadel toimetas. Ma unistasin alati, et mul oleks ka ühel päeval oma hobune.» Kui Kristel oli 10-aastane, tekkis Kosel võimalus hakata ratsutamisega tegelema ja noor neiu haaras sellest muidugi kohe kinni.

Ratsutamas käis Kristel regulaarselt, kuid majanduslikel põhjustel jäi see kahjuks pooleli. Armastatud hobi juurde tuli ta tagasi alles siis, kui ülikoolis õppis. 2013. aastal, kui ta koos abikaasa Markoga Testlio ettevõttega alustas ja San Franciscos elas, otsis naine samuti hobused üles ja leidis ühe kohaliku farmi, kus sai neid paitamas käia.