Täna õhtul kogunesid Arvo Pärdi keskusse 2024. aasta Michelini giidi pääsenud restoranide peakokad, et võtta vastu Michelini perre kuulumist tähistavad plaadid.
Vaata galeriist, mis uhkel galal toimus, kes olid kohal ja mida pakuti söögiks.
Täna õhtul kogunesid Arvo Pärdi keskusse 2024. aasta Michelini giidi pääsenud restoranide peakokad, et võtta vastu Michelini perre kuulumist tähistavad plaadid.
Vaata galeriist, mis uhkel galal toimus, kes olid kohal ja mida pakuti söögiks.
Restoranid tunnistasid üksmeelselt, et kahel Michelini-aastal on olnud suur mõju: on tõusnud töötajate huvi restoranimaailmas kaasa lüüa ja sellele pühenduda, gurmaanide külastused ei koondu ainult nädalavahetustele ning nii Eesti inimesed kui ka välisturistidest fännid käivad lemmikrestoranides sagedamini.