Copy

Rännumees Väino Laisaare nimi ei tohiks olla ühelegi seiklushimulisele eestlasele tundmatu. Mees, keda oleme harjunud nägema Jeepi roolis paarutamas mööda ilma nii, et tolm taga, on aastaid teleekraanil pakkunud peopesasid higistama panevaid reisisaateid ja olnud seejuures ka ise seiklusjuhiks siin- ja sealpool ekvaatorit. Passi on tal templeid kogunenud juba 89 tükki. Veel on küll natukene minna, et kõik maad kirja saada.

Väinot (kellele endale tegelikult meeldib, kui teda Väintsiks kutsutakse – toim) ei olnud vaja pikalt moosida, et ta jagaks ka Postimehe lugejatega oma põnevamatest põnevamaid reisiseiklusi. Kinnitagem turvavööd ja asume aga teele! 

Seikleja, automatkaja ning matkasarju tootev reisioperaator teenib oma igapäevaleiba erinevatele väljaannetele saateid, videoid ja artikleid tootes. Samuti on Väints kaasautori ja -saatejuhina sattunud Kuku raadiosse vedama iganädalast reisi raadiosaadet «Jäljed gloobusel». Ja selleks, et käed vahepealsel ajal jõuetult rippu ei vajuks, juhib ta üritusi ning seikleb reisijuhi ametis.

Foto: Annika Metsla