Erinevalt moehuvilistest ei ole minu jaoks hommikul peegli ees riiete valimine olnud kunagi lemmikosa päevast. Alati tundus midagi natuke… valesti. Ei tulnud kõne allagi mõte, et panen midagi uut ise selga ja kannan seda ilma et oleksin enne mõne sõbranna heakskiidu saanud. Ma ei olnud enesekindel oma võimes valida endale selga hästi sobivaid riideid ja olin sellest üks hetk nii väsinud. Kui tunned end ära, siis see lugu on sulle.

Olin üsna kindel, et tegu on lihtsalt minu alaarenenud moetaju või stiilitunnetusega, kuid peale piisavat arvu ebaõnnestunud katsetusi otsustasin läheneda asjale veidi uuest nurgast ja katsetada värvianalüüsi. Leppisin kokku kohtumise värvistilist Carol Toomsaluga.

Värvianalüüs on protsess, kus spetsialist hindab päriselus sinu naha-, juuste- ja silmade tonaalsust ja katsetab värvirätikute abiga sinu peal ära hulga erinevate alatoonide ja intensiivsustega värve, kuniks leiab mitmete seast need mõned, mis sinu loomulikku ilu kõige rohkem esile toovad.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.