Kodu Loominguline oaas keset kuldseid välju

Tiina Kolk
Copy
Idülliline Madaliku talu Kanepi vallas Vana-Võromaal.
Idülliline Madaliku talu Kanepi vallas Vana-Võromaal. Foto: Sander Ilvest

Klaasikunstnik Eeva Käsper ja ettevõtja Raimond Russak kolisid pool tosinat aastat tagasi mehe juurte juurde Vana-Võromaale Kanepi kanti Madaliku tallu. Selle ajaga on nad oma elamise kenasti korda teinud, vanu hooneid renoveerinud ja uusi ehitanud.

Uus on õue serva püstitatud klaasistuudio, kus Eeva Käsper kavandab ja teeb oma taieseid ning annab ka huvilistele kursusi. On ju oma kätega mis tahes eseme loomine väga teraapiline tegevus ja kõik asjaosalised on väga rahul, sest saavad aimu klaasikunsti maagiast. Kindlasti on inspireeriv ka Madaliku talu(õu) ise.

Pererahvas on oma õue mõtteliselt jaganud avatud ja privaattsooniks, et kõik pereliikmed ja külalised saaksid häirimatult toimetada. Raimond Russak, päikesepaneelidega katusekatteid tootva Roofit Solar kaasasutaja, proovib ka võimalikult palju töötada kodukontoris ja tema «stuudio» paikneb vastvalminud kõrvalhoones. Kunagi olid selle asemel küün ja kodune töökoda. Uus hoone on lisaks ka külalistemaja, jahiköök, kodukino ja garaaž.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Teised ajakirjad

Tagasi üles