««Kodu, oh kodu... see sõna on magus kui šokolaad... ah magusam kui jäätis!» laulis Kingpool hiljuti «Naksitrallide» etendusel. Just nii näen ka mina oma kodu! Kodu on minu kindlus ja magusaim paik,» teatab tšellist ja multitalent Silvia Ilves, kui oleme äsja maha istunud tema uues vanahõngulises vanalinna korteris. Kui ma peaksin ette kujutama ühe artisti kodu, siis täpselt selline ta minu silmis ka ette näeks.

Vestlesime Silviaga tema perekonnast, lapsepõlvest, armastusest ja loomulikult kodust ning selle sügavamast tähendusest.

Intervjuu toimumise ajal on armastatud Eesti muusik äsja kolinud oma uude koju. Kõrgete lagede, suurte akende ja antiiki täis vanalinna korterisse. «Ma absoluutselt ei fänna tänapäeva modernsust!» teatab ta kindlameelselt ja lisab, et tal on tohutu kirg ja armastus antiigi vastu. Ja seda on tunda igal sammul.

«Kodu, see on kui kaunis maal ilma raamita. Minu tüüpi naine, kellel on lapsed ja töö, rööprähklev elutempo – unistab mehest, kes annab kodule raami,» ütleb Silvia Ilves.
«Kodu, see on kui kaunis maal ilma raamita. Minu tüüpi naine, kellel on lapsed ja töö, rööprähklev elutempo – unistab mehest, kes annab kodule raami,» ütleb Silvia Ilves. Foto: Mihkel Maripuu
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.