Maasikas, esimene omamaine suvemari, tähistab suure suve algust. Michelini restoranijuhi tunnustusega pärjatud Lahepere Villa peakokk Silver Saa paneb maasikaid nii külma suvesuppi kui ka kreemisesse desserti.
Tellijale
NÄDALA RETSEPTID ⟩ Suur suvekuulutaja maasikas: külm supp, salat, hõrk kreem ja kuulus magusaklassika
Maasikal on suvekuulutajana emotsionaalne tähendus ka Lahepere Villa kodurestoranis Kloogarannas, mis sai tänavu kolmandat korda uksele Michelini restoranijuhi punase soovitusmärgi ja mille minivilladesse saab sellest suvest isegi öömajale jääda. Maja peakokk Silver Saa ei hoia loomingulisusega tagasi ja on juba juunimenüüs poetanud maasikaid nii külma hispaaniapärasesse aedviljasuppi gazpacho’sse kui ka leedrijäätisega beseerulli.