Jäljetult kadunud Matilda lähedased: loodame, et 2024 on aasta, mil me taas kokku saame (4)

Copy

11 aastat tagasi läks kuueaastane Matilda ema Elenaga Stockholmist Tallinna viiva laeva peale ja kadus jäljetult. Kaks päeva hiljem kuulutati laps ja isaga hooldusõiguse nimel võitlev ema tagaotsitavateks. Lähedased loodavad, et just 2024 on aasta, mis toob juhtunusse selgust, sest septembris on Matilda Mary Michelle'i 18. sünnipäev.

Reedel, 3. mail 2013 võtsid Matilda vanaema Anette Blomgren ja tema abikaasa Nils lapse eelkoolist auto peale. Matilda isa Magnus Blomgren ja ema Elena Blomgren pidasid lahingut lapse hooldusõiguse nimel ja emaga kohtus Matilda igal teisel nädalavahetusel. Selle saatusliku nädalavahetuse eel tundis vanaema Anette, et miski on paigast ära.

«Ma tundsin, et midagi hakkab juhtuma. Matilda oli kevade jooksul öelnud nii palju kummalisi asju. Näiteks, et maikuus ei ole ta enam meiega – siis on ta ainult emaga,» rääkis Anette väljaandele Nyheter24. Vaatamata tema hirmule tuli eestlannast ema Elena tütart enda juurde viima. Vanaema süda kripeldas murest ja ta otsustas Elena autole järgneda.

Teised ajakirjad

Tagasi üles