Festival Beach Grind 2024 toimus 12. ja 13. juulil Pärnus.
Festival Beach Grind 2024 toimus 12. ja 13. juulil Pärnus. Foto: GRIND / Günther Küttis, Rauno Liivand, Andrei Ozdoba
Copy

Pool suve on veel ees ja festivalihooaeg täies hoos. Eelmisel nädalavahetusel rokkisid inimesed muu hulgas Võnge festivalil, Käbliku Beer Camp & Rock'N'Roll festivalil ja Beach Grindil. Iga üritus oli täiesti isemoodi ja oma energiaga, mis kajastus ka publiku rõivastes. Allpool on välja nopitud kõige stiilsemad ja huvitavamad riietujad. Vaata ja ammuta inspiratsiooni!

FESTIVALIKLASSIKA: Patsid, pikk kleit ja hõlst või bikiinid koos lehviva seelikuga on festivalidel kindla peale minek. Lõbusad suvised neiud! Veelgi klassikalisemaks muudaks outfit'i see, kui päikeseprillid oleksid südamekujulised.
FESTIVALIKLASSIKA: Patsid, pikk kleit ja hõlst või bikiinid koos lehviva seelikuga on festivalidel kindla peale minek. Lõbusad suvised neiud! Veelgi klassikalisemaks muudaks outfit'i see, kui päikeseprillid oleksid südamekujulised. Foto: Beach Grind / Günther Küttis, Rauno Liivand, Andrei Ozdoba
LITTER: Mis festival see on, kus littersärki pole seljas? Kui soovid seda stiili jäljendada, on sul vaja vaid litterpluusi, oma lemmikuid lühikesi pükse või seelikut ja tagi ning suvine festivalikomplekt ongi koos.
LITTER: Mis festival see on, kus littersärki pole seljas? Kui soovid seda stiili jäljendada, on sul vaja vaid litterpluusi, oma lemmikuid lühikesi pükse või seelikut ja tagi ning suvine festivalikomplekt ongi koos. Foto: Beach Grind / Günther Küttis, Rauno Liivand, Andrei Ozdoba