VIDEOLUGU «Naine ei tea, et ma siin olen!» Eesti mehed on kodust pagemiseks leiutanud ulmelisi lokaale

Kes ütles, et maal ei leidu ühtegi korralikku baari?
Kes ütles, et maal ei leidu ühtegi korralikku baari? Foto: Postimees

Linnainimesele võib tunduda, et maal on igav ja vähe teha. Tegelikult on suvel mööda kodumaad reisides näha hoopis midagi muud – seda kinnitas ka meie külaskäik Raplamaa väikeasulatesse. Mitmed härrased on leidnud kavalaid lahendusi, kuidas päevi ja õhtuid kodukootud lokaalides mööda saata. Kes ütles, et maal ei leidu ühtegi korralikku baari?

Alu eluolu on pigem vaikne ja rahulik – seal on imeilusad tiigid ja park. «Tööd on siin palju,» tõdeb kolme lapse isa Rene. Alus on ka staadion ja mis peamine – torubaar. Unelmate paik, kus aega veeta, sest kõik seltsilised mahuvad ühe toru peale istuma ja mõtteid vahetama.

Oma stiilsete riiete poolest jäi veel silma püsielanik Kalju, kelle tõi Alusse maaelu. Tema käib torubaaris eelkõige seltskonna pärast. «Tavaliselt on siin nii palju rahvast, et ei mahu ära,» naljatab härra. Lisaks Kaljule leidus baaris veel mitmesuguseid eriilmelisi nägusid, kes ei soovinud kaamerapilti jääda. «Ära mind filmi, mu naine ei tohi teada, et ma siin olen,» tunnistas üks meesterahvas.

Märksõnad

Teised ajakirjad

Tagasi üles