ÜLLATAV Printsess Catherine avaldab sihtkohad, mis on tema pere reisilemmikud

William ja Catherine 2020. aastal oma laste George'i, Louisi ja Charlotte'iga
William ja Catherine 2020. aastal oma laste George'i, Louisi ja Charlotte'iga Foto: GEORGE ROGERS-POOL/SIPA/Scanpix

Millised on lemmikpaigad puhkamiseks perel, kellel on kõik võimalused oma soovide täitmiseks? Vastused võivad olla üllatavad, sest pöörase luksuse asemel eelistab Briti troonipärijate pere reisida kohtadesse, kus on hoopis teised prioriteedid. 

Uusi sihtkohti valides võiks äkki järgmiseks sihtkohaks planeerida reis sinna, kus puhkavad meelsasti ka kroonitud pead? 

Just need kohad on Walesi prints Williami, tema abikaasa Catherine'i ja nende kolme lapse lemmikud. 

Scilly ja Tresco saared 

Prints William ja printsess Kate jumaldavad Scilly saartel, sealhulgas idüllilisel Trescol, aega veeta. Cornwalli ranniku lähedal asuv saarestik on Williami südames erilisel kohal, sest just seal toimusid paljud tema lapsepõlvepuhkused koos prints Harry, kuningas Charlesi ja printsess Dianaga.

2019. aastal peatus Walesi pere võluvas majutusasutuses Dolphin House, mis on rentimiseks saadav kõigile soovijatele. 

Balmoral 

Balmorari loss
Balmorari loss Foto: Shutterstock

Prints Williami vanaema kuninganna Elizabeth II jumaldatud Balmoral on Briti kuninglike seas alati populaarne. Šotimaa ajaloost läbi imbunud paigas veetis oma suvepuhkuseid pea kogu kuninglik pere. Kauni maastikuga paigas on rohkelt mägesid, jõgesid ja järvi, mistõttu on see ideaalne paik ka Catherine'i meelisspordialaks - sõudmiseks.  

Kariibi mere pärl Mustique

Mustique on aastakümneid olnud kuninglik lemmik. Printsess Margaret jumaldas seda kuulsat erasaart, kirjeldades seda kui ainsat kohta, kus ta tundis, et saab tõeliselt lõõgastuda.

Tema jälgedes külastasid prints William ja printsess Kate kaunist Kariibi mere saart 2008. aastal ja on sellest ajast peale sinna korduvalt tagasi läinud.

Courchevel

William ja Catherine on kirglikud mäesuusatajad. Seetõttu on nende üheks meeliskohaks Prantsuse Alpides asuv Courcheveli suusakeskus. Nad on käinud seal nii kahekesi, kui koos lastega. 

Les Trois Vallées'is asuv populaarne suusakuurort on tuntud oma Michelini tärniga pärjatud restoranide, disainerbutiikide ja võrratute suusatingimuste poolest.

Keenia 

Keenia
Keenia Foto: Shutterstock

Just Keenias palus William oma südamedaami kätt. Williamil on Keeniaga lausa pikemgi side - seal veetis ta vaheaastas enne St Andrewsi ülikooli minemist. 

Šveits 

William ja Kate jäid esimest korda avalikult koos pildile 2004. aastal, kui Kate saatis Williamit pere suusareisil Klostersis, Šveitsis. Lumeromantikast vaimustunult naasid nad sinna uuesti 2008. aasta märtsis.

Esimest korda külastas tulevane kuningas Alpide kuurorti juba lapsena.

Zürichist vaid pooleteise tunni kaugusel asuv võluv mägiküla on tuntud oma luksuslike öömajade, Michelini tärniga pärjatud restoranide ja hubaste baaride poolest, kus toimuvad kuulsad õhtused peod. 

Teised ajakirjad

Tagasi üles