VIDEO «Meie esimene kohting oli supermarketis!» Kuidas leida tänapäeval eluarmastus?

Foto: Kuvatõmmis videost / Jan Randar Raidma
Copy

Ajastul, kus meie suhtlemist vahendavad ekraanid ja ühendusi kureerivad algoritmid, on armastuse leidmine võtnud uusi vorme. Kuidas leida tänapäeval üles pea 8 miljardi inimese seast endale see üks, Sinu hingesugulane ja südamesõber – kas armastusemaagia peitub endiselt juhuslikes kohtumistes või on tänapäeva tehnoloogia võtnud üle meie südamed?

Nendele küsimustele vastuse leidmiseks intervjueerisin eri vanuses ja erinevate taustadega inimesi. Olgu videopilti püütud paarid leidnud teineteist svaipimise või suveööl sõnajalaõite otsimisega, on iga lugu eriline ning täitnud kellegi elu sooja armastusega. 

See, et tehnoloogia areng on revolutsiooniliselt muutnud meie suhtlemisviise, on juba ammu kõigile teada. Tutvumisrakendused, nagu Tinder, võimaldavad vaid mõne nupuvajutusega kohtuda inimestega, kelle eksisteerimisest ei ole meil olnud halli aimugi. 

Üllatuslikult neljast paarist kolm kohtusid teineteisega Tinderi vahendusel. Isegi kui nende jutust võib läbi kõlada teatud mõttes pisikest skepsist tutvumisrakenduste vastu, on nad enda sõnul leidnud enda ellu tõelise armastuse.

Teised ajakirjad

Tagasi üles