VIDEO Ehetest Lastefondini! Eeva Talsi: «Mul endalgi on olnud raskeid hetki»

Eeva Talsi ja GIVEN tutvustavad uut ehtekollektsiooni «Lend».
Eeva Talsi ja GIVEN tutvustavad uut ehtekollektsiooni «Lend». Foto: Konstantin Sednev

Armastatud laulja ja viiuldaja Eeva Talsi tegi koostöös GIVENi loovjuhi ja disainer Alina Springega äsja oma esimese hõbeehete kollektsiooni «Lend», mille avapidu toimus Viru keskuses. Mõistagi on Talsi uuest kollektsioonist väga elevil ning lausa särab kõikide oma kirevate ehete keskel. Saa teada, kust sai kollektsiooni nimi alguse, kuidas toetab kollektsioon Lastefondi ning miks GIVEN just Eeva üheks projektijuhiks otsustas valida.

Eeva räägib, et pealkirjani «Lend» jõudsid nad eeskätt loomislennust. Sõna «loomine» on Eeva sõnul algusest peale kogu kollektsiooni ümber keerelnud. Laulja üks suur kirg on eesti pärimusmuusika – vanade lugude mängimine ja põlvest põlve edasi antud laulude elushoidmine. «Kui hakkasin sealt edasi veel ürgsemate laulude peale mõtlema, tuli mul pähe regilaul, mis on Eesti rahva südametunnistus või vähemalt killuke sellest,» naerab Eeva. 

Oma lemmikehetest rääkides tunnistab Eeva, et kõik ehted on ta lemmikud, kuid mõned on siiski ülilemmikud. «Neid kõrvarõngaid tahaksin lihtsalt iga päev kanda,» ütleb Eeva.

Märksõnad

Teised ajakirjad

Tagasi üles