OMA TUBA, OMA LUBA Seiklused üles tuhnitud Tallinna tänavatel ja pikantsed detailid, mida pole seni avaldatud

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Hooajale paneb lõpu see, mis esimesel ringil eetrisse ei jõudnud. Kolmanda hooaja boonusepisoodis saate kuulata seda, mis keele soojaks rääkimisest üle jäi ning lõpp-produkti ei jõudnud. «Oma tuba, oma luba» neljas hooaeg algab oktoobris – seniks leidke rõõmu ja kõrvakilepaid eelmistest episoodidest. 

Nagu lubatud oleme kokku keevitanud lisaepisoodi erinevatest jupikestest, mis esimesel ringi üle jäid. Üleliigne heliriba ei tähenda aga, et see oleks igav – ohh ei, vastupidi! 

Näiteks saate teada, kes kust ennast augustanud on ning kes mida ja kus augustada kavatseb. Lindsaylohanlikult jääkuubiku ja tulitava nõelaga ehk mitte, sest see on luksus – kui teha, siis karmilt. 

Saates saab ka mitme kuu pikkuse ülevaate Tallinna linnatänavatel toimuvast ning seda just ehituse (loe kaevamise – toim) näitel. Kuid nagu eelmises osas selgus, on hädaldamine vilja kandnud, sest vana võim on kukkunud. 

Meenutame ka möödunud firmapidu, kus mõni mees läks hambapastat laenama, jäi magama ja ärkas tagasi pealinnas. Veel on teil au ja privileeg kuulata pealt Triini telefonivestlust oma elukaaslasega, aga kuna see venis pikale, siis läbis jutuajamine kosmeetilise kiirenduse. 

Ja saate lõpus paneme lõpliku hinde meediamaja kohviubadele või nagu Triin neid kutsub: «Huhhh! Silmad kraad suuremad. Selle najal peab maha kõik koosolekud ja peod.»

Erinevaid lõbusaid tükikesi terve hooaja peale on lausa üle 20 minuti ja ka palju laulu või noh, rohkem ümisemist. Kohtume varsti!

Taskuhäälingut «Oma tuba, oma luba» saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Teised ajakirjad

Tagasi üles