/nginx/o/2024/08/16/16292693t1hac96.jpg)
Suppi võib vabalt keeta ka piduroaks, tähistamaks kas või Eesti iseseisvuse taastamist 20. augustil. Kokk Angelica Udeküll jagab suvesupi-ideid, mille retseptides läheb potti suur jagu tema Hiiumaa kodu aia ja metsa külluslikest andidest.
Suppi võib vabalt keeta ka piduroaks, tähistamaks kas või Eesti iseseisvuse taastamist 20. augustil. Kokk Angelica Udeküll jagab suvesupi-ideid, mille retseptides läheb potti suur jagu tema Hiiumaa kodu aia ja metsa külluslikest andidest.
Isegi aedviljasuppi väikese vahukoorest mütsiga võiks pidulauale panna, kõnelemata sellest, et keedus sobib suurepäraselt kergeks suviseks argiroaks. See on tippkoka ja Eesti toidu edendaja Angelica Udekülli moodne mugandus vanast tuttavast aedvilja-piimasupist, mis teadupärast jagab inimesed kahte leeri: ühed jumaldavad, teised lausa jälestavad seda muidu nii pilkupüüdvalt värvikat leent.