Copy

Anna Sorokina, tuntud ka kui Anna Delvey, viibib hetkel 24-tunnises koduarestis. Piiratud liikumisvabadus pole takistanud tal korraldamast moesõusid, pidamast podcast'i ning isegi oma esimese singli avaldamist. Ta suudab tähelepanu keskpunktis olla ka pärast seda, kui Netflixi sarja «Inventing Anna» hoog rauges.

2024. aasta juunis ajakirjale WWD antud intervjuus ütles Delvey, et püüab end aktiivse ja produktiivsena hoida. «Harilikult ei tee ma midagi eriti põnevat. Sisuloomine oleks palju lihtsam, kui saaksin kodust väljuda. Keegi ei taha näha, kuidas ma diivanil istun ja raamatut kirjutan,» sõnas Delvey. 2024. aasta augustis lubati tal taas sotsiaalmeedias aktiivselt tegutseda. «Olen tänulik ja elevil, et saan taas oma enda narratiivi sotsiaalmeedias kontrollida,» ütles ta New York Postile.

Varasemates intervjuudes on Delvey öelnud NBC Newsile, et ta ei soovinud kunagi olla tuntud kui petis. «Selle maine on mulle peale surunud prokuratuur, meedia ja Netflixi sari, kuid ma püüan sellest kindlasti eemalduda,» kommenteeris ta.