Sel aastal on selgeltnägija Marilyn Kerro pere täienenud mitme uue liikme võrra: juurde on tulnud rotveilerikutsikas Ustav Gustav ning rohesilmne sfinks Enn, kes on perenaist mitmes mõttes üllatanud. «Ta on kõige kannatlikum kass, keda ma näinud olen,» sõnab Kerro ning lisab, et tänu Ennule on ta võitu saanud ka ühest tervisemurest.

Loomad on Marilyni elus alati olnud: ilma nendeta ta elu ette ei kujutaks. «Igas majapidamises peaks olema kass ja koer ja nad võiksid olla erinevast soost,» soovitab selgeltnägija.

Kuigi erinevaid lemmikloomi oli Marilynil lapsepõlves tõepoolest palju, siis üks neist, merisiga Maimu, läks eriliselt hinge. «Olin noorena väga eraklik, mul polnud palju sõpru. Tema oli minu parim sõber, kes käis minuga igal pool kaasas. Mul oli temaga väga tugev side. Tundsin, et selle merisea sees oleks nagu inimese hing. Ta veetis väga vähe aega puuris – viisin teda õue rohtu sööma, tegin raamatutest labürinte... Ta teadis täpselt, millal ma koolist tulen,» meenutab Marilyn oma head sõpra.