NÄDALA RETSEPTID Mida teha õuntest? Sandra Vungi jagab lemmikuid koogist moosini

Lihtne ja maitsev õunakook, kus pole tarvis muna, võid ega piima. FOTO: Sandra Vungi
Lihtne ja maitsev õunakook, kus pole tarvis muna, võid ega piima. FOTO: Sandra Vungi Foto: Sandra Vungi
Copy

Rikkalik õunasaak on vallutanud aiad ja köögid. Suur õunafänn Sandra Vungi noppis oma retseptirepertuaarist mõned õunastaarid juhuks, kui kõiki ubinaid värskelt ära süüa ei jaksa.

Isegi siis, kui majapidamises pole parasjagu võid, muna ega piima, ei pea poodi minema ning saab õunakooki küpsetada, osutab taimetoiduentusiast Sandra Vungi juuresolevale lihtsale õunakoogiretseptile. «See on tõesti geniaalne! Olen seda palju-palju teinud. Ülimalt mahlane ja maitsev pealegi,» kiidab ta oma kodulehe ­taimetoit.ee üht hittretsepti. See õunakook kuulub ka Vungi enda sügiseste lemmikute hulka, kui eestimaiseid õunu rohkem võtta ja tuleb magusa küpsetise isu.

Teised ajakirjad

Tagasi üles