Copy

Paar kuud enne «Batmani» võtteid olin Londonis, kui Matt Reeves küsis minult: «Kas oled Marinoga rääkinud? Kas oled näinud, milline su välimus saab olema?» Sellel küsimusel oli omaette jõud ja müstilisus. Ta avas oma arvuti ja näitas mulle pilti 3D-büstist – ma olin šokeeritud. «Oota, kas ma hakkan tõesti nii välja nägema?» Ta vastas: «Jah, Marino arvab, et ta suudab seda teha. See teeks su hommikud veidi pikemaks, aga mis sa arvad?» Ma vastasin: «See on kuradi ilus.»

«Pingviin» on krimidraama, mis keskendub Colin Farrelli kehastatud Oz Cobblepoti tõusule Gothami kriminaalses allilmas. Sarja peosatäitja avaldas oma värskeima projekti tagamaid.

Milline seos on sarja «Pingviin» ja filmi «Batman» vahel?

Üks meie peamisi eesmärke oli tagada, et sari toimiks iseseisvalt ka siis, kui vaataja ei tea selle maailma mütoloogiast midagi. Isegi kui sa pole selle universumi fänn või ei tea tausta, peaks see olema tugev ja iseseisev lugu. Lugu, mis keskendub inimpsühholoogia detailidele: lapsepõlvetraumadele, ambitsioonidele, ahnusele, kurbusele ja kaotustele – kõigile meie elu aspektidele. See peaks toimima ka ilma suure eelloo toeta.